Vragen

WAAR STAAT MUSEUM ESCAPE NU?
Kijk goed bij het boeken voor welke locatie Museum Escape geboekt wordt! Als het goed is staat er ook in de boekingsbevestiging waar de ervaring op dat moment staat. Bij vragen kunt U altijd mailen!
KRIJG IK KORTING MET EEN MUSEUMKAART?
De prijs van Museum Escape is volledig voor de ervaring. De gratis entree aan het museum is een extra bonus. Daarom is het helaas niet mogelijk om met een Museumkaart korting te krijgen voor Museum Escape.

Wel waardeert het museum het ontzettend als U het museum wilt steunen door de Museumkaart te scannen.
IS ER EEN MINIMUM LEEFTIJD?
Museum Escape is geschikt voor alle leeftijden, wel dient minimaal één deelnemer 18 jaar of ouder te zijn. Een aantal puzzels zullen uitdagend zijn voor kinderen jonger dan 12 jaar.
MET HOEVEEL MENSEN KUNNEN WE HET BESTE DEELNEMEN?
Museum Escape kan met 2 tot 7 personen tegelijk worden gespeeld. Er zijn genoeg puzzels om 7 personen bezig te houden, met 2 deelnemers zal het een goede uitdaging zijn. De ideale groepsgrootte ligt tussen 3 en 6 deelnemers.
KUNNEN WE EEN GROEP VAN MEER DAN 7 PERSONEN BOEKEN?
Het is niet mogelijk om met 8 of meer personen Museum Escape te spelen. Bij grotere groepen raden wij aan twee of meer aaneengesloten boekingen te maken. Dan kan één groep Museum Escape spelen, terwijl de andere groep het museum bezoekt of in het museumcafé een hapje of drankje nuttigt.
DURF IK HET WEL AAN?
Museum Escape is een spannende ervaring, maar zeker niet eng. Ten alle tijden is het mogelijk om uit de ervaring te stappen mocht je het alsnog benauwd krijgen.
MAG IK MIJN TELEFOON MEENEMEN?
We vragen alle deelnemers telefoons en andere zaken in één van de lockers van het museum op te bergen.
KAN IK MIJN RESERVERING ANNULEREN?
Reserveringen kunnen tot 48 uur voor aanvang kosteloos geannuleerd worden. Daarna brengen wij 60% van de kosten in rekening.
KAN IK TER PLEKKE BETALEN?
Jazeker, het is mogelijk om op locatie met pin of contant te betalen voor Museum Escape. Wel raden we aan altijd vantevoren te boeken via deze website, om eventuele teleurstellingen te voorkomen als alle tijden al vergeven zijn.
KAN MUSEUM ESCAPE IN HET ENGELS GESPEELD WORDEN?
Jazeker, tekstuele elementen van de ervaring zijn tweetalig opgesteld.
IS MUSEUM ESCAPE TOEGANKELIJK VOOR ROLSTOELEN?
Ja, Museum Escape is één van de weinige escape rooms die ook voor rolstoelgebonden deelnemers toegankelijk is. Als er meer dan één rolstoelgebonden deelnemer in de groep is, neem dan voor het boeken contact met ons op.
KAN IK MET MIJN BEDRIJF EEN UITJE BOEKEN?
Jazeker, in overleg kunnen wij een offerte op maat leveren, voor bijvoorbeeld het spelen van Museum Escape in een aantal groepen, bezoek aan het museum en een speciale rondleiding door het museum. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Museum Escape
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: 00 31 6 33 37 45 00
Exploitatie door Novitas Heritage
KVK: 65527801 • BTW: NL856148362B01