Skip to main content

Vragen

HOE LANG DUURT HET SPEL?
Er zit geen tijdslimiet op het spel. Jullie kunnen zo lang als jullie willen in het spel doorbrengen. Wij verwachten dat het spel gemiddeld 3-6 uur per groep zal duren.
KAN IK HET SPEL OP IEDER MOMENT PAUZEREN/HERVATTEN?
Jazeker. Jullie krijgen een unieke inlogcode per boeking. Het systeem onthoudt op welk moment in het spel jullie stoppen, en zal hier bij de volgende inlog op laden.
MET HOEVEEL MENSEN KAN IK HET SPEL SPELEN?

Ons advies is om met een groep van maximaal 4-5 personen te spelen. Wij verschaffen per boeking één inlogcode. Hiermee kun je op meerdere apparaten inloggen. Let er wel op dat jullie allemaal op hetzelfde punt in hetzelfde spel blijven.

KUNNEN WIJ OP AFSTAND MET ANDEREN SPELEN?

Jazeker! Zorg er wel voor dat jullie gelijk in het spel op gaan.

WAT IS DE IDEALE GROEPSGROOTTE?
De synergie van het samenwerken is het beste met 4 of 5 spelers. Meer kan uiteraard, maar er zijn niet meer puzzels ineens :).
KAN IK OP MEERDERE APPARATEN TEGELIJKERTIJD INLOGGEN?

Jazeker! Zorg er wel voor dat jullie gezamenlijk door het spel gaan, anders kan opnieuw inloggen voor problemen zorgen.

KAN IK HET SPEL MEERMAALS SPELEN?

Net als bij een echte escape room is het spel op een gegeven moment 'uitgespeeld'. Jullie inlog onthoudt dit dan ook, en bij een volgende keer inloggen zal het eindscherm nog open staan.

WAT IS DE MINIMUM LEEFTIJD?
In principe is het spel door iedereen te spelen. Wel is het in verband met het niveau van de puzzels aan te raden om kinderen samen met een volwassene te laten spelen.
KAN MIJN APPARAAT HET SPEL AAN?
Het spel bestaat primair uit websitepagina's met afbeeldingen en een paar filmpjes. In principe moet ieder computer en tablet dit aankunnen!
IS HET SPEL TE SPELEN OP ANDERE DEVICES?
Het spel zal op de nieuwere generaties aan smartphones goed moeten functioneren. Op tablets in ieder geval!
WAAR MOET IK ZIJN ALS IK HET SPEL NIET INKOM OF HET SPEL VASTLOOPT?
Op de chat van de Facebookpagina van Museum Escape reageren wij het snelst.

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

BOEKEN

 • Het spel kan worden gespeeld door deze te boeken via de website (www.museumescape.nl). Door te reserveren ga je akkoord met deze algemene voorwaarden. Hiervoor moet je minimaal een naam, e-mailadres en telefoonnummer invullen. Betaling kan via iDeal.
 • Een boeking wordt gedaan per groep. Delen van de inloggegevens is niet toegestaan buiten je groep.
 • Na het invullen van het boekingsformulier nemen wij contact met u op. Het is mogelijk dat deze mail in je SPAM terecht komt. Heb je geen bevestigingsmail ontvangen, dan is de reservering niet doorgekomen. Neem dan contact met ons op.

HET SPEL

 • Het spel is geschikt voor een grote leeftijdsgroep. Wel is het handig om jongere spelers te helpen bij het spel.
 • 2-5 personen per spel.
 • De speelduur is ca. 2,5-5 uur. 

RISICO & VERANTWOORDELIJKHEID

 • Deelname aan het spel is geheel op eigen risico van alle deelnemers. In principe is deelname ongevaarlijk en de ervaring kan door iedereen gespeeld worden.

RESTITUTIE

 • Restitutie is in principe alleen mogelijk bij techische mankementen. Boekingen worden niet teruggestort om andere redenen.

GEHEIMHOUDING

 • Het plezier van het spel blijft behouden wanneer louter over de ervaring, maar niet over de geheimen verteld wordt. Praat daarom niet over de aanwijzingen, puzzels en verhaallijnen met personen die het spel nog niet hebben gespeeld! Gun nieuwe spelers ook een unieke ervaring.
Privacybeleid

Met de invoer van de Algemene Verordening Gegevensbescherming zijn de regels omtrent het verwerken en bewaren van persoonsgegevens aangescherpt. Vanuit Museum Escape verzamelen wij ook een aantal persoonsgegevens, waaronder naam en mailadres. Deze worden verzameld middels het boekingsformulier, en af en toe via de mail.

Ons beleid omtrent het verwerken en bewaren van deze gegevens op hoofdlijnen:

 • Klanten geven bij het boeken van het spel hun gegevens door middels een inschrijfformulier. Deze data wordt automatisch in het systeem verwerkt.
 • Gegevens verkregen via boekingen of via direct mailcontact, worden voor zeven jaar bewaard op basis van de wettelijke Administratieplicht. Hierna worden zij verwijderd.
 • Gegevens worden bewaard in een versleutelde omgeving. De (on)geautoriseerde toegang wordt gewaarborgd.
 • Mails worden na zeven jaar bewaard, zodra zeker is dat zij niet benodigd meer zijn voor de administratieplicht.

Museum Escape
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
T: +31 (0)6 39764354
Exploitatie door Novitas Heritage
KVK: 65527801 • BTW: NL856148362B01

escape, escape room, escape game, escape games, online escape, online escape room, online escape room gezin, online escape room kind, online escape room kinderen, online escape room spelen, online escape game, online escape games, online uitje, online teambuilding, online bedrijfsuitje, bedrijfsuitje escape, bedrijfsuitje escape room, bedrijfsuitje escape game, bedrijfsuitje escape games, online bedrijfsfeest, online spel, escape thuis, escape room thuis, escape game thuis , escape games thuis, museum escape, museum escape room, museum escape game, online museum, online museum uitje, online museum bezoek, virtual escape room, virtuele escape room